Je gasten zullen smullen van de heerlijke gerechten, bereid door Aligoté Catering in Friesland. Je gasten zullen smullen van de heerlijke gerechten, bereid door Aligoté Catering in Friesland.
Gewoon genieten

Een bruiloft, personeelsfeest of jubileum om nooit te vergeten

Uiteraard zorgt Aligoté Catering & Events voor tongstrelende diners. Maar ook het regelen van een oogverblindende locatie en andere zaken die komen kijken bij de organisatie van een evenement, kunt u volledig aan ons overlaten. U kunt het zo gek niet bedenken, wij maken het mogelijk.

Vraag een offerte aan

Proef de sfeer van Aligoté Catering

Vertel het ons

Wat vond u van ons eten? Hoe hebben wij u geholpen? Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Aligoté Catering & Events, de party catering in Friesland.

12 reactie(s)

Laat uw reactie achter

2017.11.27 Auteur Janita BvdB
In november heeft Matthijs een fantastische lunch verzorgd ter gelegenheid van het 70-jarig huwelijk van onze ouders. Met groot en klein werd rekening gehouden wat betreft de hapjes en de drankjes. Het was bijzonder goed verzorgd, we hebben er van genoten en het bruidspaar in het bijzonder. Dank je wel Matthijs voor de goede zorgen, het meedenken en de fijne samenwerking! Het was in 1 woord: TOP!
2017.10.16 Auteur Dien L. de Boer
Matthijs de Korver en zijn team verzorgen een feest perfect. Aligoté Catering is er goed in alles heel goed te doen! Zij stijgen uit boven standaardoplossingen. Houden rekening met bijzondere wensen, zoals vegetarische menu's, maar kunnen ook goed een mooi meergangen-diner neerzetten, zoals op het 21-diner van mijn zoon. Een ongewone locatie - bij ons in de schuur van de oude boerderij - is geen probleem. Matthijs en zijn team leefden zich in in de situatie, bespraken onze wensen, pasten zich aan aan het ritme van de feestelijkheden en lieten na afloop een helder opgeruimde keuken achter!
2017.03.08 Auteur Chantal Schoenmakers
Afgelopen weekend hebben wij van een heerlijk buffet kunnen genieten, bereid door aligote catering. Het was heerlijk, meer dan voldoende en met dieet wen sen is zeer goed rekening gehouden. Kortom wij hebben met 23 personen heerlijk gegeten.
2017.02.11 Auteur Gonny de Vries Faber
Afgelopen vrijdag 3-02-2017 heeft Aligote Catering onze sharing diner verzorgd tijdens ons huwelijksfeest.
Het was verrassend en heerlijk wat hebben we genoten. Dank je wel Matthijs!
2017.01.23 Auteur Bram Dahmen
Aligoté Catering heeft voor het herenteam van Volleybalvereniging de Wâlde de winter barbecue geregeld. Zoals we dit van Matthijs zijn gewend was het prima verzorgd!! Geweldig eten, mooie salades, lekkere sauzen en heerlijke wijnen en bier! Het werd een avond om nooit te vergeten!! Bedankt Matthijs!

Met vriendelijke groet,
Pecu Nova

ing. Bram W. Dahmen

Minnemastate 2
8571 GG HARICH
T 0514 - 604925
M 06 - 53170758
2016.10.09 Auteur Liane en Jos
Ons tuinfeest was een groot succes, mede dankzij de catering van Matthijs en zijn team. Het bbq-buffet was voorzien van heerlijke en verse (pasta)salades en soepen, op de bbq geurde verschillende soorten vlees en vis en diverse groentes voor de vegetariërs onder ons. We hebben onze gasten zien genieten van al het heerlijke eten, een waar genoegen. En zo staat je keuken vol met het kookteam en dozen, potten en pannen en zo is alles opgeruimd en netjes achtergelaten. In één woord KLASSE!

Lieve groet,

Liane en Jos
2016.10.08 Auteur Elisabeth en Sake
Op onze bruiloft hebben Matthijs en zijn team een BBQ verzorgd, er was genoeg keuze in heerlijk vlees, vis, brood en salades. Onze gasten hebben ook genoten van alle andere heerlijke hapjes die werden geserveerd, alles van goede kwaliteit! Bovendien verliep de communicatie en voorbereiding met Matthijs erg vlot en snel. Bedankt voor alles! Groetjes, Elisabeth en Sake
2016.10.08 Auteur Jan Troost
Matthijs doet zichzelf tekort met de term catering (doet mij denken aan plastic eten in een vliegtuig). Dit was een prima Frans diner geserveerd met een glimlach. Bravo!
2016.10.06 Auteur Gerben & Elise
We kijken terug op een geweldige trouwdag waarbij Matthijs voor ons een shared diner heeft gekookt. Het was tot in de puntjes heerlijk verzorgd. Wij en onze gasten hebben hiervan enorm genoten! Van onze gasten hebben we alleen maar complimenten ontvangen. Nogmaals heel erg bedankt!
Groetjes, Gerben & Elise
2016.03.23 Auteur Wim Vermeer
De familie lunch bij ons thuis was perfect georganiseerd door Matthijs. De diverse gangen en bijgerechten waren van TOP kwaliteit. Thuis eten als in een goed restaurant!
2016.03.15 Auteur Henriëtte
Onze bijeenkomst in Yachtclub Heeg was prima verzorgd. En volgens afspraak!
Vooraf hebben we genoten van een heerlijk diner op deze prachtige locatie.
Auteur Anette de Boer
Catering voor onze bruiloft was erg naar wens. De gasten hebben genoten van het heerlijke eten en wij dus ook!