Je gasten zullen smullen van de heerlijke gerechten, bereid door Aligoté Catering in Friesland. Je gasten zullen smullen van de heerlijke gerechten, bereid door Aligoté Catering in Friesland.
Gewoon genieten

Vier het in Friesland

De Friese wateren en weiden bieden een prachtig decor voor elk soort evenement. Aligoté Catering & Events werkt samen met een aantal toplocaties in Friesland: 

Yachtclub Heeg

Yachtclub Heeg is een jachthaven EN lounge-café in het Fiese Heeg met een open verbinding naar het Heegermeer en de Friese binnenwateren. U kunt na het varen heerlijk loungen en  genieten van allerlei lekkernijen. 

Pollepleats

Bent u op zoek naar een moderne top locatie in Zuidwest Friesland? Bij Pollepleats kunt u reserveren voor een bruiloft of bedrijfsfeest maar ook om gewoon te vergaderen. Er is altijd plaats als u samen wilt genieten en ontspannen.

Catering Friesland
catering voor personeelsfeest in Friesland

Molen de Korenaar

Molen de Korenaar in Sexbierum is geschikt voor elk evenement. Zo hebben zijn er 2 zalen, een bar en een grote tuin. Heeft u een familiefeest, receptie, jubilea of presentatie? U kunt voor uw eigen catering zorgdragen of via de vaste cateraar Aligote catering. Daarnaast is Molen de Korenaar zeer geschikt voor het ontvangen van groepen van 20 tot 300 personen.

De Wiel Stins

De unieke locatie in het prachtige landschap wat Gaasterland te bieden heeft. De mooiste plek in Zuidwest-Friesland om elkaar het Ja-woord te geven. Gelegen aan het IJsselmeer in de omgeving van de Friese 11 steden. U bevindt zich op een uitgestrekt gebied rondom de Wiel Stiens, uitermate geschikt voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Heerlijk dineren in de moestuin. Voldoende ruimte om een geweldig feest te geven.

Voor meer informatie en bezichtiging:

Matthijs de Korver

Aligoté Catering

06-83161102